Interflux Skandinavia AB - när det gällar viskos dispensering

Dispenserrobotar

I & J Fisnar Inc. lanserade den första dispenserroboten på marknaden i 1994 och sedan dess har nya kommit, så att programmet nu omfattar 58 olika dispenserrobotar, varav 27 är CE godkänd och RoHS-kompatibel.

I&J4100-LF är den minsta dispenserroboten i den populära 4000-serien, inte minst på grund av det låga priset i förhållande till sin kapacitet. Designad för att möta de omedelbara behoven för industriell automation. Kan programmeras i 3 axlar. Kan dispensera i punkt, linje, båge, cirkel, platt eller kombinationer. Utrustad med I&J Fisnars användarvänlig mjukvara.

I&J4300-LF är en RoHS-kompatibel dispenserrobot, som standard enkelt programmeras med en handhållen terminal. I & J4300-LF med en programmering programvara som är identisk med I&J4100-LF. Motor och ram är konstruerade för att hantera tunga verktyg och objekt på plattfornen.
 

Största roboten i I&J4000 serie av desktop robotar.  I&J4400-LF är avsett att transportera verktyg med en max. Vikt på 5 kg. Och ämnen upp till 10 kg. På plattfornen, vilket gör att roboten är perfekt för många automatiserade dispenseringsutgåvor.

I&J7900 är den senaste roboten av 7000-serien. En robust dispenserrobot uppdaterad med den senaste tekniken och fortfarande samma egenskap som de större och dyrare robotarna.

I&J7300-LF är mellanliggande modell för I&J Fisnar's 7000-serie med en längre promenad på Z-axel och flera I / O-portar.
Använder samma programmeringsmjukvara som I&J7900-LF. Roboten levereras som standard med en handhållen terminal för säker och snabb programmering. Används ofta för dosering av flytande packningar och selektiv lackering.

I&J7400-LF är roboten med det största arbetet i industriell 7000-serien. Kan levereras som 3 - eller 4 axel. Robotarna i 7000-serien interpolation av alla axlar och är därför särskilt lämpade för 3D utlämning av viskosa material. Det är också möjligt att montera flera verktyg t ex. en vakuum pincett på roboten med ett dispenseringssystem.
 

2000-serien har bättre repeterbarhet och upplösning, men också ett högre pris än de populära robotar från 4000 - och 7000-serien.
I&J2200N kan levereras i antingen 3 - eller 4-axlig konfiguration

En populär robot i mellanstorlek med flera I / O-portar för externa funktioner. Roboten kan levereras i antingen 3 - eller 4-axlig konfiguration. 2000-serien kan interpolera i alla axlar. Genom standard program robotar med en handhållen terminal. Windows-programvara för redigering och program spara kan levereras.

I&J2400N är dispenserrobot där ena sidan är öppen, vilket gör det lättare att hantera stora produkter.
Z-axel ökas till 150mm. Kan som övriga i 2000-serien leverares i 3 eller 4-axis
.

I&J2500N är den största av I & J Fisnar desktop dispenserrobotter.  I&J2400N är öppen på ena sidan, och har i övrigt samma egenskaper som de andra robotarna i 2000-serien.
 

I&J Fisnar's Gantry robotar i 9000-serien av kraftfulla dispenserrobotter som drivs av servomotorer byggda för fortsatt hög prestanda. Robotens rörelser sker över produkten och därigenom göra gantry robot lämplig för in-line produktion.                I&J9332 är den minsta dispenserrobot i serien och kan levereras i antingen 3 - eller 4-axis version.
 

I&J9662 är den mellanliggande dispenserrobot i 9000-serien med en större arbetsyta. I & J9662 är ett populärt val, inte minst i samband med spray ventiler, där den fria rörligheten runt ämnet kan vara avgörande för lackering av produter. Programmering av 9000-serien är standard med en handhållen terminal. I&J9000 har en upplösning på 0,01 mm och repeterbarhet på 0,02 mm.

I&J9862 är den största modellen i 9000-serien. Det är bara ett fåtal fall som är större än dispenseringsopgaver denna robot kan hantera, men 9000-serien är byggd modulära och kan levereras på begäran av större objekt.
I&J9000 är särskilt lämpade för dispensering flytande packningar, gjutning eller spray lackering. 9000-serien kan förses med kundanpassade längder av axlarna

TMB100 är en ekonomisk SCARA robot för dispensering av linjer, prickar, bågar och cirklar. Används allmänt för dispensering av flytande packningar och gjutning. Denna industrirobot kan levereras i antingen 3 - eller 4-axel. Programmeras som standard via en handhållen terminal. Repeterbarhet på 0,02 mm och minne för 100 program.

TMB200R och TMB300R är hög hastighet dispensering och montagerobot. Servo-enhet ger bra noggrannhet och repeterbarhet. SCARA robot kan arbeta med runda bordet, monteringsceller, eller med conveyorband. Både TMB200R och TMB300R är 4-axis med roterande verktyg.

Ett dubbel roterande bord för cirkulära dispensering. Cyanoakrylat, silikon, anaeroba lim, UV material på roterande ämnen med en diameter på upp till 152,4 mm.
Den rörliga Z-axel kan luta, vilket gör det möjligt att dispensera på inre eller yttre vägg av circulerta ämnen. Roterande bord används i stor utsträckning för dispensering av högtalarna och spolar.

The PVA350 is a flexible three or four-axis robot that is suitable for virtually any benchtop or laboratory selective coating and automated dispensing application. The PVA350 features a robust overhead motion platforn employing brushless DC servo motors and precision ball screw slides. Encoder feedback on all axes assures a closed-loop process that is consistent and reliable. The PVA350 platforn is enclosed for added protection during spray applications.
 

The PVA250 is a programmable three-axis robot that is ideal for any dot, bead, or potting application. The PVA250 employs robust ball screw slides driven by brushless DC servo motors. An RS232 interface allows you to download
up to 30 programs from your PC into the PVA250’s motion controller memory for immediate recall. In production environments requiring more than 30 programs, the
PC may remain tethered to the robot for virtually unlimited storage capacity. Any PVA dispensing valve or syringe applicator can be integrated with the PVA250. An
optional top frame is available to fully enclose the work area if required.


Elitec